bus auto fiets
Menu

Wat zit er in jouw woning?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het niet altijd duidelijk wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Uiteraard worden alle woningen nu gasloos gebouwd. Zo ook Schuytse Schans. De woningen worden verwarmd met stadswarmte. Dit is een duurzame vorm van verwarmen en zorgt voor een gelijkmatige en aangename binnentemperatuur.

Schuytse-Schans-Interieur-BNR26-Cam-04-web.jpg

Extra veel ruimte

Alle woningen van Schuytse Schans zijn éxtra ruim, waardoor je altijd voldoende ruimte hebt. Om een goed beeld te geven hoe ruim de woningen zijn: de gemiddelde tussenwoning in Nederland heeft 125 m² woonoppervlak. De tussenwoningen van Schuytse Schans hebben zelfs 141 m², bijna net zoveel als de gemiddelde twee-onder-een-kapwoning (142 m²). Nóg meer ruimte nodig? Ga dan voor de hoekwoningen met 149 m² , de ruime drie-onder-een-kapwoningen met 160 - 168 m² of de riante twee-onder-een-kapwoningen met 173 m²! 

Door de 3 volwaardige woonlagen hebben de woningen standaard niet 3, maar 4 (slaap)kamers. Ideaal voor bijvoorbeeld grote gezinnen, of als extra werkkamer om heerlijk rustig thuis te kunnen werken!

badkamer.jpg (1)

Sanitair

Voor je nieuwe badkamer kan je alle kanten op. In LIV kun je alvast in je toekomstige badkamer staan om een goed idee te krijgen van de ruimte. De sanitair adviseur laat je zien welk sanitair, en welke tegels, opgenomen zijn in de koopsom van je woning en vertelt je wat er nog meer mogelijk is. In de woningen van Schuytse Schans heeft jouw sanitair standaard een luxe afwerking, wat betekent dat de badkamer en toiletruimte voorzien zijn van Villeroy & Boch uitrusting. Het standaard tegelwerk is leverbaar in verschillende stijlen. Kies uit de mogelijkheden in wand- en vloertegels zelf de stijl van jouw badkamer en toiletruimte.  

Natuurlijk kun je de badkamer en toiletruimte van je woning ook compleet naar eigen smaak inrichten. In de showroom van LIV doe je volop ideeën en inspiratie op voor de badkamer van jouw dromen. Loop door de verschillende badkamerstijlen en ontdek welke stijl het best bij jou past. Lees meer over de sanitair van jouw woning in de sanitairbrochure op de downloadspagina

Downloadpagina
keuken.jpg

De keuken

De keuken vormt bij veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt. Loop in LIV alvast door de verschillende keukens in de modelwoningen en stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes met je doen. De rijwoningen van Schuytse Schans zijn voorzien van een comfort keuken, de twee-onder-een-kapwoningen en drie-onder-een-kapwoningen zijn voorzien van een luxe keuken. Wil jij meer weten over de keuken van jouw woning? Bekijk dan de keukenbrochure op de downloadpagina

De keuken is met betrekking tot frontkleur, werkbladkleur en handgrepen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Jouw persoonlijke voorkeuren kun je afstemmen met de keukenadviseur. Uiteraard is het ook mogelijk om een keuken geheel naar jouw wens samen te stellen. Hiervoor kun je dan een cheque krijgen ter waarde van de basiskeuken van jouw woning en inleveren bij de aankoop van jouw nieuwe woning.

tuin4.jpg (1)

Tuin

Hoe fijn is het als bij de oplevering van je woning ook je tuin er al mooi bij ligt? Bespaar jezelf de ergernis van een slechte toegang en modderschoenen bij binnenkomst. Geniet direct van een mooie tuin bij oplevering. Met de optie Tuinklaar van LIV ligt dit binnen handbereik.

Bij Schuytse Schans wordt je woning standaard opgeleverd met een Comforttuin. Dit vormt een goede basis voor een heerlijke tuin. Met een volwaardig terras, een goede oprit (indien aanwezig) en een degelijk looppad is jouw comfort gegarandeerd. Lees meer over de comforttuin in tuinbrochure op de downloadpagina.

Wil jij je tuin direct uitbreiden? De Tuinklaar adviseur in LIV helpt je bij het samenstellen van jouw ideale tuin. In de daktuin bij LIV vind je 350 m² aan tuininspiratie: ruime keuzemogelijkheden door de toepassing van de juiste materialen, beplanting en verlichting. De daktuin toont slechts een greep uit de collectie, maar biedt je volop inspiratie om je ideeën vorm te geven.

Wist je dat de tuin als onroerend goed ook onder de financieringsmogelijkheden van je nieuwe woning valt? Het is verstandig om hier vroegtijdig al budget voor te reserveren. De financieel adviseur bij LIV kan je hier meer over vertellen.

Een van de eerste projecten waar Tuinklaar is geïntroduceerd, is Eiland F in Veenendaal. We hebben de kopers gevraagd hoe het ze bevallen is, lees het via de button hieronder!

Ervaringen Tuinklaar

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar het woningaanbod!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe