bus auto fiets
Menu

Uitleg inschrijven

Heb jij interesse in één van de woningen van Schuytse Schans? Op deze pagina vind je meer informatie over het online inschrijfformulier. De inschrijfperiode is al afgelopen, maar je kunt je nog inschrijven voor de beschikbare woningen. Staat jouw woning onder optie? Schrijf je dan alsnog in, je komt dan op de reservelijst! 

Wat moet ik invullen?

Allereerst vul je de bouwnummers in waarvoor je in aanmerking wilt komen. Je kan de woningen bekijken via het woningaanbod. Zodra jij jouw favoriete bouwnummers gevonden hebt ga je naar het inschrijfformulier op jouw accountomgeving. Je kunt tot een maximum van 10 bouwnummers doorgeven op volgorde van jouw voorkeur, maar wij raden aan om alleen de bouwnummers toe te voegen waar je ook echt voor in aanmerking wilt komen.

Vervolgens vul je jouw NAW-gegevens in (en die van jouw partner, in het geval je samen een woning koopt). Deze gegevens zijn nodig om de koopaannemingsovereenkomst op te maken als je uiteindelijk een woning koopt.

Tot slot dien je enkele financiële gegevens (zoals inkomen) in te vullen. Vóór het versturen heb je altijd de mogelijkheid om nog opmerkingen toe te voegen aan je inschrijving, zodat het plaatje helemaal compleet is.

Geïnteresseerd in een woning?

Schrijf je nu in!

Hoe kom ik bij het inschrijfformulier?

Je vindt het online inschrijfformulier op jouw persoonlijke accountomgeving

Als je een nieuwe gebruiker bent, dan kun je onderstaande stappen volgen om je aan te melden voor jouw favoriete woning(en):

  1. Klik op de "Schrijf je nu in" knop hierboven.
  2. Vul je gegevens in bij "nieuwe gebruiker".
    • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat, dan kun je jouw account activeren en een wachtwoord aanmaken door middel van de "wachtwoord vergeten" optie.
  3. Bevestig je gegevens door te klikken op de "bevestig mijn registratie" knop in de bevestigingsmail.
    • Als je de e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan ook voor de zekerheid de ongewenst / spamfolder.
  4. Je kunt nu een wachtwoord instellen voor je account.
  5. Vervolgens kun je direct beginnen met het invullen van het inschrijfformulier.

De toewijzing

De inschrijfperiode is al afgelopen, maar geen zorgen. Staat jouw favoriete woning onder optie? Dan kun jij je inschrijven voor de reservelijst! 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe