bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject Schuytse Schans

De volgende stap voor Schuytgraaf, de woningen zijn nú in verkoop!

van alle gemakken voorzien

Schuytgraaf

Schuytgraaf is een relatief jonge wijk en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als gewilde plek om te wonen. De redenen hiervoor zijn eenvoudig aanwijsbaar. Denk aan de ruime opzet van de wijk met parkjes, waterpartijen en groenstroken. Ook ligt Schuytgraaf gunstig ten opzichte van treinstation Arnhem-Zuid en de snelwegen (A15, A50 en A325). Door de goede ontsluiting ben je met de auto binnen een kwartier in hartje Arnhem en al binnen 20 minuten in het centrum van Nijmegen.

In het centrum van Schuytgraaf vind je naast de belangrijkste winkels alle benodigde voorzieningen: van meerdere basisscholen en kinderopvang tot sportclubs (voetbal en tennis) en een gezondheidscentrum.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt het nieuws over Schuytse Schans als eerste in je inbox!

De woningen van Schuytse Schans komen in het Schuyts Kwartier. In deze wijk krijgt de natuur alle ruimte en dat zorgt voor een gezonde en prettige leefomgeving voor mens en dier. Stedelijk groen zorgt voor verkoeling in de zomerhitte en zorgt samen met extra voorzieningen als nestkasten aan mede-stadsbewoners zoals de huismus, dwergvleermuis, gierzwaluw en vlinders. Zo komt de stad pas écht tot leven.

Als nieuwbouwproject geeft Schuytse Schans je net dat beetje extra woonruimte. Alle woningen voldoen natuurlijk ook aan de laatste eisen rondom energiezuinigheid. In combinatie met de stoere en stedelijke uitstraling van de woningen en het groene en ruimtelijke karakter van het Schuyts Kwartier is dit de perfecte volgende stap voor jou!

Alle woningen verkocht of onder optie!

De verkoop van Schuytse Schans is gestart! Alle woninginformatie is terug te vinden via de kavelkaart. Jij kunt je inschrijven op je favoriete woning(en) via je persoonlijke accountomgeving. Alle woningen staat onder optie of zijn verkocht. Toch nog kans maken op jouw favoriete woning? Schrijf je dan in voor de reservelijst! 

De woningen van Schuytse Schans bieden volop woongenot. Door de 3 volwaardige woonlagen ontstaat er veel woonoppervlak: 141 tot 173 m2! Standaard beschikken de woningen over 4 slaapkamers. Perfect voor grote gezinnen of als je gewoon graag veel ruimte tot je beschikking hebt, voor bijvoorbeeld die fijne kantoorruimte. De woningen worden opgeleverd inclusief keuken, badkamer en een Comforttuin van LIV's Tuinklaar-concept: de perfecte basis voor jouw nieuwe tuin!

Dit is de planning

  • Donderdag 19 november om 12.00 uur: start verkoop!

    Donderdag 19 november om 12.00 uur: start verkoop!

  • 26 november om 12.00 uur: sluiting inschrijftermijn

    26 november om 12.00 uur: sluiting inschrijftermijn

  • 27 november: toewijzing woningen

    27 november: toewijzing woningen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De woningen

Schuytse Schans biedt een gevarieerd woningaanbod, waarbij een ruimtelijke efficiënte woningindeling en een stoere stedelijke uitstraling centraal staan. In totaal komen er 11 tussenwoningen, 2 hoekwoningen (standaard en XL), 10 twee-onder-een-kapwoningen en 3 driekappers. Door het platte dak van de woningen (wat zorgt voor extra ruimte), de verschillende kleuren baksteen en de bijzondere geveldetails krijgen de woningen een aansprekende en stoere uitstraling. Dit zorgt voor een strak en tegelijkertijd afwisselend straatbeeld. De tweede fase van het plan bestaat uit vrije sector huurwoningen.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe