bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject Schuytse Schans

De volgende stap voor Schuytgraaf!

van alle gemakken voorzien

Schuytgraaf

Schuytgraaf is een relatief jonge wijk en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als gewilde plek om te wonen. De redenen hiervoor zijn eenvoudig aanwijsbaar. Denk aan de ruime opzet van de wijk met parkjes, waterpartijen en groenstroken. Ook ligt Schuytgraaf gunstig ten opzichte van treinstation Arnhem-Zuid en de snelwegen (A15, A50 en A325). Door de goede ontsluiting ben je met de auto binnen een kwartier in hartje Arnhem en al binnen 20 minuten in het centrum van Nijmegen.

In het centrum van Schuytgraaf vind je naast de belangrijkste winkels alle benodigde voorzieningen: van meerdere basisscholen en kinderopvang tot sportclubs (voetbal en tennis) en een gezondheidscentrum.

De woningen van Schuytse Schans komen in het Schuyts Kwartier. In deze wijk krijgt de natuur alle ruimte en dat zorgt voor een gezonde en prettige leefomgeving voor mens en dier. Stedelijk groen zorgt voor verkoeling in de zomerhitte en zorgt samen met extra voorzieningen als nestkasten aan mede-stadsbewoners zoals de huismus, dwergvleermuis, gierzwaluw en vlinders. Zo komt de stad pas écht tot leven.

Als nieuwbouwproject geeft Schuytse Schans je net dat beetje extra woonruimte. Alle woningen voldoen natuurlijk ook aan de laatste eisen rondom energiezuinigheid. In combinatie met de stoere en stedelijke uitstraling van de woningen en het groene en ruimtelijke karakter van het Schuyts Kwartier is dit de perfecte volgende stap voor jou! 

In deze fase van een nieuwbouwproject wil de planning nog wel eens wijzigen, maar desondanks willen we jou wel alvast graag een indicatie geven voor de planning van het project. De verkoop zal naar verwachting in november 2020 starten.

Tot die tijd zal er op deze website steeds meer informatie verschijnen. Denk aan woningimpressies, woninginformatie, prijzen en de verkoopprocedure. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van updates? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en je ontvangt het nieuws als eerste in je inbox!

Bekijk hieronder de nieuwe woningbeelden!

Wat kun je verwachten?

De verwachting is dat in oktober de nieuwe woningimpressies online komen, zodat je een goed beeld hebt van alle woningen en jij zo jouw favoriete woning kan gaan uitkiezen. In oktober verwachten we ook dat de nieuwe woninginformatie online komt. 

De verkoop start naar verwachting in november, dan worden ook de definitieve prijzen bekend. 

Wil je als eerste een mail ontvangen als er nieuws is, zoals over de definitieve startdatum van de verkoop? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Verwachte planning

  • Oktober 2020: woningimpressies online

    Oktober 2020: woningimpressies online

  • Oktober 2020: woninginformatie online

    Oktober 2020: woninginformatie online

  • November 2020: start verkoop

    November 2020: start verkoop

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De woningen: stoer & ruim

Schuytse Schans biedt een gevarieerd woningaanbod, waarbij een ruimtelijke efficiënte woningindeling en een stoere stedelijke uitstraling centraal staan. In totaal komen er 25 tussenwoningen, 10 hoekwoningen (standaard en XL), 10 twee-onder-een-kapwoningen en 3 driekappers. Door het platte dak bij een deel van de woningen (wat zorgt voor extra ruimte) en de verschillende kleuren baksteen krijgen de woningen een aansprekende en stoere uitstraling. Dit zorgt voor een strak en tegelijkertijd afwisselend straatbeeld. 

Tussenwoningen

Deze komt in twee verschillende types, namelijk 14 tussenwoningen XL met 3 woonlagen en 14 tussenwoningen met 2 woonlagen en een kap.

Prijs vanaf ca.€305.000,-
Aantal 25

Hoekwoningen

Er komen drie types hoekwoningen, namelijk 6 hoekwoningen met 2 lagen en een kap, 2 hoekwoningen met 3 woonlagen en 2 hoekwoningen XL met 3 woonlagen.

Prijs vanaf ca.€325.000,-
Aantal 10

Drie-onder-een-kapwoningen

Prijs vanaf ca.€367.500,-
Aantal 3

Twee-onder-een-kapwoningen

Prijs vanaf ca.€460.000,-
Aantal 10

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

De verkoop zal in november starten, Wil je als eerste informatie ontvangen over de verkoop? Schrijf je dan in via blijf op de hoogte.

Blijf op de hoogte