bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Woningen online - geef je voorkeuren door!

5 november 2020

De start verkoop van Schuytse Schans komt steeds dichterbij: de woningen gaan donderdag 19 november om 12.00 uur in verkoop! Het is vanaf nú al mogelijk om je woningvoorkeuren door te geven.

Woningen online
Op de kavelkaart zie je de ligging van de 26 koopwoningen van Schuytse Schans en kun je per woningtype de plattegronden bekijken. Ook staat voor ieder woningtype de prijsrange online. Alle woningen hebben 3 volwaardige woonlagen. Naast de stoere uitstraling zorgt dit voor veel woonoppervlakte!

Voorkeuren doorgeven
Geef je nu alvast jouw woningvoorkeuren door via de kavelkaart, dan hoef je straks bij de start verkoop alleen nog maar je gegevens in te vullen in je persoonlijke accountomgeving om je inschrijving in orde te maken. Je kunt de voorkeuren uiteraard nog aanpassen voordat je de inschrijving verstuurt.

Klaar voor de start verkoop?
Je ontvangt de komende periode meer informatie over de inschrijfprocedure via deze website en de nieuwsbrief. Naast je NAW-gegevens vragen wij straks bij de inschrijving ook de benodigde financiële informatie. Weet jij al wat er qua hypotheek mogelijk is voor jou? Je kunt je laten adviseren bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze, waar je ook een ‘hypotheekbelofte’ kunt aanvragen.

Naar de woningen!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe