bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start verkoopdatum bekend!

3 november 2020

Goed nieuws, want de start verkoopdatum van Schuytse Schans is bekend: donderdag 19 november om 12.00 uur gaan de woningen in verkoop!

In dit artikel lees je wat je kunt verwachten, zodat jij straks helemaal klaar bent voor de start verkoop.

5 november woningen online!
Vanaf a.s. donderdag 5 november om 12.00 uur staan de woningen online en kun jij via de projectwebsite vast jouw woningvoorkeur doorgeven. Vanaf dat moment staat er ook per woningtype een prijsrange online. Als je jouw voorkeuren alvast doorgeeft, dan hoef je bij de start verkoop alleen nog maar je gegevens in te vullen om je inschrijving in orde te maken. Je kunt de voorkeuren altijd nog aanpassen voordat je de inschrijving verstuurt.

Wat kun je verder verwachten?
De komende periode ontvang je meer informatie over de inschrijfprocedure. Als je er niet helemaal uitkomt of een andere vraag hebt, dan vind je op de Contactpagina de gegevens van de makelaars. Zij helpen je graag verder.

Je hypotheek helder?
Weet je al wat er qua hypotheek mogelijk is voor jou? Je kunt je hierover laten adviseren bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze, waar je ook een hypotheekbelofte kunt aanvragen. Onderdeel van het LIV-concept is LIV Hypotheken. De LIV-hypotheekadviseurs kennen de details van het project Schuytse Schans en kunnen jou optimaal begeleiden in het gehele proces.

Meer over de locatie
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe