bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De verkoop is gestart!

19 november 2020

Het is zover: de woningen van Schuytse Schans zijn in verkoop!

Zie jij jezelf wel wonen in een van deze stoere stadswoningen met veel woonoppervlakte? De woningen worden zeer compleet opgeleverd, inclusief badkamer, keuken en een Comforttuin van LIV's Tuinklaar-concept.

Mis je kans niet en schrijf je snel in! De inschrijfperiode is beperkt, deze loopt tot en met donderdag 26 november om 12.00 uur.

Zo schrijf jij je in
Je kunt de woningen bekijken op de aanbodpagina en jouw favoriet(en) bepalen. Om je in te schrijven, log je in op je persoonlijke account. Daar kies je voor ‘Online inschrijven’ en vul je de benodigde gegevens in. Na digitale ondertekening kun je de inschrijving versturen en ontvang je een bevestiging van jouw inschrijving.

Brochure, prijslijst en verkoopstukken
Op de downloadpagina kun je de digitale brochure, prijslijst, verkooptekeningen en technische verkoopomschrijving bekijken in je browser of downloaden.

Vragen?
Heb je vragen over je inschrijving of over de woningen? De makelaar staat je graag te woord, je kunt contact opnemen via telefoon, het contactformulier of de chatfunctie binnen je accountomgeving.

Naar het woningaanbod!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe