bus auto fiets
Menu
Header-met-button.png
header-2.png
header-3.png

Nieuwbouwproject Schuytse Schans in Schuytgraaf
Alles onder optie!

Wonen in een groene, stadse & stoere woonomgeving in Schuytgraaf Arnhem? Dan zijn de extra ruim opgezette woningen in Schuytse Schans iets voor jou! Alle woningen zijn verkocht of staan onder optie. Staat jouw favoriete woning onder optie? Dan kun jij je nog wel inschrijven voor de reservelijst. 

Van:
tot:
Type woning:
Bekijk aanbod

Over nieuwbouwproject Schuytse Schans Arnhem

Met het nieuwbouwproject Schuytse Schans in Arnhem komt in Schuytgraaf de volgende stap voor jou in zicht! Dit is jouw kans om in Schuytgraaf stedelijk, groen én centraal te wonen. De koopwoningen komen te liggen in de populaire nieuwe woonwijk Schuyts Kwartier, gunstig gelegen ten opzichte van het treinstation, de voorzieningen van winkelcentrum Schuytgraaf en de snelwegen. Kortom: Schuytse Schans betekent heerlijk centraal wonen én je bent altijd snel op je plek van bestemming. 

Er komt een gevarieerd aanbod van ruimtelijke en efficiënte woningen: van tussen- en hoekwoningen tot twee- en driekappers. Wat de woningen zo efficiënt maakt? Door bijvoorbeeld regelmatig gebruik te maken van platte daken ontstaat er – naast een stoere industriële uitstraling – veel bruikbare woonruimte. 

Meer over Schuytse Schans

Benieuwd naar het project? Meld je dan aan en

Blijf op de hoogte

Meer weten?

Heb je vragen over dit project?
Neem vrijblijvend contact op.

Stel je vraag
Liv Wooncoach B.v. Nijmegen

Liv Wooncoach B.v. Nijmegen

+31 85 070 7700 +31 85 070 7700
klokgroep-logo-donkerblauw.png

KlokGroep

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe